BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Privat, Arkitektritade villor i Göteborg med omnejd

Villor

Vi har lång erfarenhet av att rita hus och att färgsätta både inne och ute. Vi formger även detaljer, inredningar och möbler.


Vi lägger tid på att lyssna och förstå era behov, önskningar och drömmar oavsett om ni skall bygga om, till eller nytt. Vi träffas hos oss för att gemensamt ta fram ramarna för just ert projekt. Ett besök hemma hos er eller på tomten är också viktigt för att kunna välja rätt hustyp och placering och för att fullt ut förstå behoven och förutsättningarna. Vi hjälper er att få ett hus som ni kommer att få glädje av i många år och som passar er och ert sätt att leva.


Målet är att ni skall få ett hus där ni kan göra allt som är självklart – men även det ni drömt om. För många av våra kunder är det första gången de kommer i kontakt med en arkitekt. Vi har därför tagit fram en tydlig arbetsprocess som ni kan läsa om under fliken Vår Process.

Villa från Åbergs Arkitektkontor, Arkitektritat

Arkitektritade bostäder är lika unika som människorna som bor i dem. Varje arkitektritad villa är utformad för att ta tillvara på tomtens förutsättningar. Förhållanden såsom sol, vind, utsikt, terräng är viktiga parametrar när du ritar ett arkitektritat hus. Vi som arkitekter har utbildning i att förstå hur tomten samspelar med huset och hur man kan skapa platser, både inne och ute som verkligen tar tillvara på platsens kvaliteter oavsett om det är en bergssluttning eller en äng.

Det är den kunskapen i kombination med dina önskemål och drömmar om hur just din bostad ska se ut och fungera som behövs när du ska rita din egen arkitektritade bostad. Kanske vill du kunna sova utomhus, se på bio i din egen salong, eller laga mat vänd mot utsikten. Oavsett vilket liv du vill leva kan ett arkitektritat hus hjälpa till att uppfylla din dröm. Ett arkitektritat hus är unikt, precis som du.

Projektgalleri – Arkitektritade Villor i Göteborg med omnejd

Villor

Vi har lång erfarenhet av att rita hus och att färgsätta både inne och ute. Vi formger även husdetaljer, inredningar och möbler.

Vi lägger tid på att lyssna och förstå era behov, önskningar och drömmar oavsett om ni skall bygga om, till eller nytt.

Vi träffas hos oss för att gemensamt ta fram ramarna för just ert projekt. Ett besök hemma hos er eller på tomten är också viktigt för att kunna välja rätt hustyp och placering och för att fullt ut förstå behoven och förutsättningarna. Vi hjälper er att få ett hus som ni kommer att få glädje av i många år och som passar er och ert sätt att leva.

Målet är att ni skall få ett hus där ni kan göra allt som är självklart - men även det ni drömt om.

För många av våra kunder är det första gången de kommer i kontakt med en arkitekt. Vi har därför tagit fram en tydlig arbetsprocess.