BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Villa i Båstad

I grunden är det här huset ett ladhus på en äng. Varje rum har sedan fått omforma och bryta grundformen till något mycket mer spännande och uttrycksfullt.

På entréplanet är planlösningen luftig vilket speglar ängarna utanför. Här finns kök, matplats och vardagsrum i ett halvöppet samband. Rummen är länkade, men har ändå fått sin unika plats och utformning vilken avgränsar dom från varandra visuellt. Köket är i en frontespis och har en köksö som agerar som avdelare mot matplatsen. Matplatsen har i sin tur en sittplats i ett fönster med platsbyggd förvaring vilket ger den en unik karaktär. Vardagsrummen inryms i ett hörn som sticker ut från resten av huset och erbjuder ett fantastiskt panorama över ängslandskapet. Trappan till övervåningen leder upp till ett allrum och två sovrum. Ryggåstak, taklyft, takfönster, samt invändiga glaspartier i sovrummens väggar gör även detta våningsplan luftigt och ljust. Här finns dessutom en stor takterrass där man kan fånga solens sista strålar på sommarkvällarna.