BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Villa på Tjörn

Platsen är en granitklippa i Bohuslän, med utsikt mot salta vågor och röda sjöbodar i taggiga rader. Huset som först växte fram i skissen kom från bergets grå form, växte ut ur klippan, halvt i och halvt utanför den.


Huset har ett suterrängplan där entrén ligger, här finns även praktiska utrymmen såsom tvättstuga, extrarum och en liten spaavdelning med utgång mot havet. En rak, friliggande trappa leder upp till det övre planet. Här finns vardagsum och matplats med en slående utblick genom stora glasrutor där havet skiftar skepnad varje dag. Ett kök i oljad ek och kalksten vänder sig bakåt, in emot klippan. Skjutpartiet leder till kvällsaltanen i väster, gömd mot berget.

Detta hus har formats efter berget och utblickarna, platsens förutsättningar. Därför finns inte många räta vinklar. Väggar, hörn och fönster har istället placerats efter vad man vill titta på och mötet mellan hus och berg.