BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Villa i Brottkärr

Detta hus är en riktig pärla med fasadpanel av lärk, stora fönsterpartier och invändiga bjälklagsöppningar. Ett hus man blir glad av.


Starten var en ganska liten villatomt med en enorm rhododendron. Placeringen var naturlig på tomtens övre del ganska nära mot tomtgränsen i norr för att få så stor trädgård som möjligt i söder. Både kök och vardagsrum vänder sig mot söder och har fönster ner till golv för att sudda ut gränsen mellan inne och ute. Med en familj som älskar matlagning var kök och matplats i fokus och fick husets bästa läge. Över matplatsen finns en bjälklagsöppning vilken knyter samman de båda våningsplanen och ger en rymlig känsla. Matplats och vardagsrum avdelas från varandra med en öppen spis där elden är synlig från bägge håll.På övervåningen finns tre rymliga sovrum och ett allrum med utgång till en liten takterrass. Hela våningen har ryggåstak, och från allrummet kan man titta ner mot hallen och matplatsen genom bjälklagsöppningarna. Sammantaget är detta ett spännande hus som gör att man vill upptäcka mer.