BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Trävilla i Långedrag

”Vi lät en arkitekt rita vårt drömhus”

Familjen gillade den ljusa, lätta New Englandstilen.


Resultatet blev en försvenskad variant med bred liggande träpanel, storspröjsade fönster och sadeltak. En blandning av amerikansk östkuststil och bohuslänsk kaptensvilla anpassat till en tomt som bara är 10m bred.


Den smala tomten med begränsad möjlighet till utemiljö var en utmaning. De smala gränderna vid sidan av huset är väldigt karaktärsskapande liksom de fint inramade uteplatserna både framför och bakom huset.


Man önskade sig två våningar. En bottenvåning med kök och vardagsrum i öppet samband, samt en övervåning med fyra sovrum och ett allrum till flickorna.


Öppet och ljust var önskemålet och trots att tomten var så smal att man nästan inte kunde ha några fönster på långsidorna så känns huset ljus. En öppen planlösning i kombination med stora fönster ända ner till golvet hjälper till med detta.