BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Snickargårdens Förskola

I oktober 2003 invigdes den nya Snickargårdens förskola i Kinna – en förskola som talar till alla sinnen. Doften av nybakade bullar, känslan av olika strukturer i naturmaterial och textilier, en fin mylla att sticka ner fingrarna i – det är en del av barnens vardag på Snickargården.


Genom att vi försöker tala till alla sinnen finns det något för alla barn, även om man har ett funktionshinder, säger Malin Åberg, ansvarig designer. Vi vill inte avbryta barnens skapande för att röja av borden och äta, därför har varje avdelning en ateljé, berättar Malin.


För att kunna skapa lugn och ro finns speciella möbler som skapar ”rum i rummet” och textil och belysning som dämpas bullret och ger rätt stämning. Miljötänkandet genomsyrar Snickaregården och är en hjärtefråga för rektorn på förskolan. Ett stort, härligt växthus ska bli en levande verkstad där barnen får lära sig hur kretsloppet fungerar.