BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Majornas VC, BVC, BMM

Majornas Vårdcentral har, tillsammans med Barnavårdscentralen, Barnmorskemottagningen och Rehab flyttat in i nya lokaler på Skärgårdsgatan i Göteborgs fiskhamn.

Våra besökare säger att personalen verkar gladare. Kanske beror det på era nya lokaler, säger de. Man får alla med sig genom att jobba med Design med Omtanke. Personalen blir stolt och nöjd och många besökare stannar upp redan i dörren och säger: Oj, vad fint ni fått det! Jag blir själv jätteglad varje morgon när jag kommer in i mitt rum. Det berättar chefen för Barnavårdscentralen i Majorna.

Vi ville skapa en funktionell vårdcentral med patienterna i fokus berättar chef på vårdcentralen. På Design med Omtankes kursdagar fick vi tänka i nya banor och det födde många bra idéer som vi annars inte skulle kommit på. Patienterna påverkas positivt av miljön, menar en av sjukgymnasterna på Rehab. Jag tror att de känner sig friskare för att de inte är någon sjukhuskänsla här.

Villa i Mölnlycke

En sober villa I nyfunkisstil. Vit med gråmålade fönster och grått tak.

Ett vinkelhus som bildar ett naturligt innerhörn i sydväst med en stor härlig uteplats som är solbelyst större delen av dagen. Den höga delen vätter inåt med sina extra höga fönster som ser till att mycket ljus kommer in i huset.

Kök och vardagsrum i ett öppet samband med några stegs nivåskillnad. En barndel med sovrum och allrum samt en vuxendel med sovrum bad och bastu.