031-267140

Majornas VC, BVC, BMM, PSYK REHAB

Majornas Vårdcentral har, tillsammans med barnavårdscentralen, Barnmorskemottagningen och Rehab flyttat in i nya lokaler på Skärgårdsgatan i Göteborgs fiskhamn.

Våra besökare säger att personalen verkar gladare. Kanske beror det på era nya lokaler, säger de. - Man får alla med sig genom att jobba med Design med Omtanke (DmO). Personalen blir stolt och nöjd och många besökare stannar upp redan i dörren och säger: Oj, vad fint ni fått det! Jag blir själv jätteglad varje morgon när jag kommer in i mitt rum. Det berättar Ann-Marie Thulin chef för barnmorska-mottagningen i Majorna.
Vi ville skapa en funktionell vårdcentral med patienterna i focus berättar Marie Blixt, chef på vårdcentralen. På Design med Omtankes (DmO:s) kursdagar fick vi tänka i nya banor och det födde många bra idéer, som vi annars inte skulle kommit på.
Patienterna påverkas positivt av miljön, menar Pierre Jangteg, sjukgymnast på Rehab. Jag tror att dekänner sig friskare för att de inte är någon sjukhuskänsla här. 

Det var en fantastiskt bra arbetsprocess här, med väldigt många inblandade och mycket engagerade personer i personalen, tycker Kristina och Malin Åberg. Ann-Marie Thulin, chef för Mödravårdscentralen, instämmer.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.