BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Lerums barnmottagning

Som ett varmt välkomnande hjärta mitt i lokalerna ligger väntrummet i den nya medicinmottagningen för barn och ungdomar i Lerum. Det var en av de idéer som föddes i visionsarbetet tillsammans med Design och Omtankes Malin och Kristina Åberg.


Personalen har varit väldigt delaktig i förändringsarbetet och vi har haft ett mycket bra och roligt samarbete, säger arkitekten Malin Åberg. Det stora väntrummet i mitten är ett direkt resultat av visionsarbetet med de som arbetar i verksamheten. Undersökningsrummen ligger runt omkring och man kan leka och röra sig fritt i väntan på doktorn. Väntan går fortare och man känner sig inte bortglömd. Väntrummet är anpassat för att fungera för både små barn och upp till tonåringar, med möjlighet både till avskildhet och aktivitet. Det är ett naturtema med grönska och djur.


Att arbeta med Design med Omtanke gav hela personalen möjlighet till delaktighet i utformningen, något som alla fortfarande pratar om och är stolta över, säger verksamhetschef.