031-267140

Askims Vårdcentral

En öppen, välkomnande och lättillgänglig serviceinrättning för unga, gamla, friska och sjuka där man, under eget ansvar och i samarbete med personalen, stimuleras att gå från ohälsa mot hälsa - både fysisk och psykisk. 

Lokalerna ska signalera mer av mötesplats, mindre en typisk vårdinrättning. Miljön beskrivs i termer som välkomnande, avstressande, rymd åt alla håll, en grön oas med dofter som kaffe och trä.

Så formulerade man sig under det förberedande arbetet, där personal och besökare var viktiga aktörer, inför flytten från de trånga lokalerna vid Askims torg. Askims VC finns nu i nya lokaler som är inrymda i en före detta kontorslokal i Sisjön.

Vi jobbade tätt med personal och arkitekt för att finna den bästa lösningen. En öppen och fri planlösning med ett stort torg i mitten bidrar till att det är lätt att hitta.

En väl genomarbetad färgsättning tillsammans med till oigenkännelighet renoverade möbler, blandat med nya, bidrar till en känsla av lugn oh välbefinnande - där besökaren står i centrum

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.