BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Arkitektritade lägenheter och flerbostadshus

Flerbostadshus

Vi hjälper dig som är fastighetsägare med ny-, om- och tillbyggnad av mindre flerbostadshus, vindsinredningar, hyresgästanpassning, inredning, färgsättning, materialval m.m.


Vi träffas först hos oss i ett inledande introduktionsmöte för att lyssna in och förstå era behov och omfattningen av ert projekt oavsett om ni ska bygga om, nytt eller till. Vi presenterar hur vi kan hjälpa er och tar gemensamt fram ramarna för projektet. Därefter bokar vi in ett besök på plats för att fullt ut förstå förutsättningarna och att få en helhetsbild av projektet. Det är mycket regler och krav på bostäder idag såsom tillgänglighetsregler och brandkrav som man måste ha koll på när man planerar att bygga nytt, men även när det gäller ombyggnader av flerbostadshus. Vi har en lång erfarenhet av bostäder och av att utforma fina planlösningar som tillgodoser både kommunens krav på funktion och tillgänglighet, och de estetiska värdena i byggnaden.


För många av våra kunder är det första gången de kommer i kontakt med en arkitekt. Vi har därför tagit fram en tydlig arbetsprocess som ni kan läsa om under fliken Vår Process.

Villa från Åbergs Arkitektkontor, Arkitektritat