BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Arkitektritade tillbyggnader och ombyggnader

Tillbyggnader

Vi har lång erfarenhet av att rita både ombyggnader och tillbyggnader. Vi hjälper även gärna till med att färgsätta både inne och ute, samt formge husdetaljer, inredningar och möbler vid behov.


Vi lägger stor viktvid att lyssna och förstå era behov, önskningar och drömmar oavsett om ni skall bygga om, till eller nytt. Först träffas vi hos oss i ett introduktionsmöte för att presentera vår process och att ta fram ramarna för just ert projekt. Därefter gör vi ett besök på plats för att fullt ut förstå era behov och förutsättningarna för ert hus. Vi hjälper er att få ett hus som ni kommer att få glädje av i många år och som passar er och ert sätt att leva.


För många av våra kunder är det första gången de kommer i kontakt med en arkitekt. Vi har därför tagit fram en tydlig arbetsprocess som ni kan läsa om under fliken Vår Process.

Villa från Åbergs Arkitektkontor, Arkitektritat
Fritidshus i Bohuslän
Villa i Sävedalen
Villa i Utby
Villa i Sävedalen
Villa i Sävedalen
Villa i Öjersjö
Kontor i Sävedalen