BOKA MÖTE

BOKA ETT KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSMÖTE

Ni är varmt välkomna till oss på ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presentera er och ert projekt och vi får presenterar oss, vår arbetsprocess, uppskattad tidsåtgång och kostnader. Väljer Ni att gå vidare så startar arbetet med idéskissen. Välkommen!


Arkitektritade fritidshus

Fritidshus

Vi har lång erfarenhet av att rita både hus och fritidshus. Vi hjälper även gärna till med att färgsätta både inne och ute, samt formge husdetaljer, inredningar och möbler vid behov.


Vi lägger tid på att lyssna och förstå era behov, önskningar och drömmar oavsett om ni skall bygga om, till eller nytt. Vi träffas hos oss för att gemensamt ta fram ramarna för just ert projekt. Ett besök hemma hos er eller på tomten är också viktigt för att kunna välja rätt hustyp och placering och för att fullt ut förstå behoven och förutsättningarna. Vi hjälper er att få ett fritidshus som ni kommer att få glädje av i många år och som passar er och ert sätt att leva.


Målet är att ni skall få ett fritidshus där ni kan göra allt som är självklart – men även det ni drömt om. För många av våra kunder är det första gången de kommer i kontakt med en arkitekt. Vi har därför tagit fram en tydlig arbetsprocess som ni kan läsa om under fliken Vår Process.

Villa från Åbergs Arkitektkontor, Arkitektritat