031-267140

Design med omtanke

I vårt inredningsarbete använder vi helst med Design med Omtanke-metoden som tar speciell hänsyn till hållbarhetsfrågor och innebär stor delaktighet för brukare – allt för ett hållbart resultat.

Design med Omtanke är en metod som utvecklats i samarbete med Västra Götalandsregionen under början av 2000- talet. Avsikten är att väva samman funktion, design och hållbar utveckling.  

Vår erfarenhet är att när människor som berörs av olika byggprojekt, på ett sätt som borde vara självklart, engageras i analys- och visionsarbetet så kommer det på ett överlägset sätt fram de behov som finns, nya spännande idéer och dessutom blir resultatet oftast både mer långsiktigt hållbart och mer funktionellt.

Vi arbetar med arkitektur, inredning, design och konstnärlig utsmyckning - miljöer med omtanke om människor och hållbar utveckling. Vi projekterar huvudsakligen mindre bygg- och ombyggnadsprojekt samt inredningsuppdrag av varierande karaktär.

I inredningsprojekten söker vi en helhetssyn på rumsupplevelsen. Det kan vara en verksamhet som behöver bygga om en lokal för att den skall passa deras behov och framtoning. Där arbetar vi med allt från ombyggnad och färgsättning, till inredning med möbler, textilier, belysning och ibland också konstnärlig utsmyckning. Detta vävs samman till en fungerande och visuellt intressant helhet. Ett sort engagemang för miljöfrågor har hela tiden genomsyrat vårt arbete.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.