031-267140

Villa i Mölndal

En villa i ett lungt område i Mölndal som fått tillbaka sin ursprungliga charm. 

Familjen behövde mer yta vilket resulterat i en större vinkeltillbyggnad som på entréplanet innehåller ett stort, ljust vardagsrumrum med utsikt över den charmiga trädgården. På övervåningen är det ett badrum och ett sovrum. 

Efter att ha gått omvägen till plåtfasad i 70-tals färger så har huset återfått sin ursprungliga karaktär. Plåtfasaden är utbytt mot stående, vitmålad träpanel med lock. De bruna vippfönstren har bytts ut till traditionella, sidohängda, fönster med detaljerade omfattningar. 

Det fina resultatet är kommer ur ett lyckat samarbete mellan kund, byggare och arkitekt. Här har alla detaljer fallit på plats till en lyckad helhet. 

Nedan visas bilder före och efter ombyggnation.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.